Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/c/3/b/kwbdendermondecentrum.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Wat is KWB?

KWB is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: uitstappen, bedrijfsbezoeken, etentjes, kaartavonden, spelnamiddagen, zoektochten, ...

We zijn in de KWB ook bezig met wat ons wakker houdt:  het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, de nieuwe economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, goedkoop je rijbewijs halen, geneesmiddelen aan betaalbare prijzen, enzovoort.  In de KWB doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen.  Door het hoge ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom.

De organisatie telt zo'n 89.000 leden en een 750-tal lokale afdelingen.  De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod verzorgen voor mannen, vrouwen en gezinnen. Lees hieronder meer over het ontstaan van KWB en de visie en waarden.

Heb je interesse?  Schrijf je dan gratis in voor een proefperiode van 3 maanden.  Je ontvangt het ledenblad Raak en het activiteitenprogramma van de afdeling in jouw buurt. Daarna kan je lid worden voor € 25 per jaar.